Viktig! Nye rutiner for høsten 2020

Høstdelen av 2020-sesongen går i utgangspunktet som normalt. Vi har gjort noen praktiske endringer for påmelding og deltakelse for å kunne gjennomføre rittene i henhold til retningslinjene for smittevern. Disse punktene overstyrer det som er beskrevet under reglement- og påmeldingssidene. Ny informasjon publiseres fortløpende på bedriftssykkel.no og Facebook.

 • Har du symptomer på luftveisinfeksjon, er ilagt karantene eller er smittet av COVID-19, skal du IKKE delta på bedriftsritt. Det samme gjelder om du har vært i nærkontakt med noen som har påvist eller mistanke om smitte.
 • Forhåndspåmelding blir obligatorisk for alle deltakere. Påmelding skjer via et skjema som gjøres tilgjengelig på bedriftssykkel.no noen dager i forkant av rittet. Man trenger ikke noen bruker for å logge inn.
 • Siste frist for påmelding er mandag før rittet, klokka 22. Det blir ingen mulighet for påmelding etter dette tidspunktet, verken online eller ved start.
 • Betaling må gjøres via Vipps på samme måte som tidligere, og prisen er satt til 50kr per ritt. Det gis ikke noen rabattert pris for hele sesongen.
 • Startliste publiseres på bedriftssykkel.no i løpet av formiddagen på rittdagen. Deltakerne oppfordres til å sjekke denne og huske startnummeret sitt for å få avviklet utlevering effektivt ved start.
 • Engangsstartnummer deles ut ved start. Startkort skal ikke fylles ut. Husk 1-metersregelen!
 • Når du har fått utdelt startnummer, skal du trekke unna utdelingen og sykle bort og varme opp.
 • Etter målgang skal du pakke sammen og forlate området uten unødig opphold
 • Deltakerne oppfordres til å sykle til start, for å unngå for mange biler og trengsel i startområdet
 • På temporitt starter alle med én fot i bakken.
 • Snyting og spytting skal ikke forekomme, med mindre man ligger helt bakerst i pulja

Med dette ønsker vi alle hjertelig velkommen på bedriftsritt igjen!