Premier – endringer fra 2021

De fleste har nok merket at vi har startet med uttrekkspremier i år. Dette kommer til å fortsette og er en av flere endringer det legges opp til.

På alle ritt (og ritterstatninger) trekkes det ut en eller flere deltakere som får en sykkelrelatert premie som hentes ut hos vår samarbeidspartner Brattørkaia Sykkel. I tillegg trekkes det ut en premie til en av dagens arrangementsfunksjonærer.

Etter avsluttet sesong telles poengene opp (som før) og alle som har deltatt på nok ritt får et «napp» i deltakerpremier for 5/10 år. Dette vil være gilde premier som også krever jevnlig deltagelse på arrangørsiden – oppdaterte stattutter her blir kommunisert om ikke lenge. Premier til den enkelte deltaker i form av gavekort ved sesongslutt utgår.

Mye av bakgrunnen for endringene over er å påskjønne arrangørene i større grad enn før. Med utgangspunkt i sesongens «overskudd» skal arrangementsfunsjonærene premieres med gavekort. For å motivere til effektiv rigg av arrangørkorpset blir beløpet fordelt pr ritt. Med få funksjonærer blir det altså høyere beløp på gavekortene!