Laugen rundt og rundt

Vi ønsker velkommen til Laugen rundt og rundt! På grunn av vegarbeid i både planlagt løype og reserveløype, så inviterer vi til en puljestart på 35,5km, i form av to runder rundt Laugen med start og målgang i Venn. Det vil si at vi kjører dette Stravasegmentet to ganger (en gang for tidlig pulje i kort løype).

Adkomst bør helst skje med sykkel, alternativt med bil, via Børsa. Det er mulig å parkere på felles parkeringsplass for Venn oppvekstsenter og kirka. Parkering ved butikken skal skje på oversiden til venstre for brua, sett fra inngangen til butikken. Hvis behovet for å «tømme tanken» melder seg før start, så skal dette skje i ødemarka i god avstand fra sentrum og bebyggelse.

Påmeldingsskjema finner du her, og påmeldingen stenger som vanlig klokka 22 kvelden før rittet.

Startliste er publisert her. Denne gangen var det mange som ønsket seg i pulje 1 og 2. For å gjøre tildelingen ryddig, så er det de som har deltatt i karusellen tidligere i år eller var tidlig påmeldt, som har fått prioritet til de første puljene.

Og godkjenning fra de nødvendige myndigheter er på plass! 🙂

Resultater: https://resultat.bedriftssykkel.no/resultater/ritt/656/klasselos