Forhåndspåmelding

Det er mulig å forhåndspåmelde seg til rittene i karusellen. Man får da muligheten til å reservere startnummer selv, slik at man kan velge pulje/starttidspunkt.

For å kunne forhåndspåmelde deg, så er det to ting som må på plass:
1. Du må ha en bruker for innlogging på bedriftssykkel.no
2. Du må betale for hele karusellen på forhånd

Når dette er på plass, så kan du fra søndag klokka 12.00 før rittdato og frem til klokka 12 på rittdagen logge deg inn på siden for forhåndspåmelding og melde deg på rittet.

OBS: Hvis en rytter to ganger i løpet av sesongen forhåndspåmelder seg og ikke benytter startnummeret, så vil man bli utestengt fra forhåndspåmelding for de fem neste rittene. Dette er innført for å sikre at startnummer blir benyttet, og dermed ikke hindre andre interesserte i å stille i den aktuelle pulja. Det heller ikke ønskelig at startnummer blir reservert og holdt av til andre ryttere.

Brukeroppretting

For å få adgang til å logge inn og forhåndspåmelde deg, så må du ha en bruker. Samme bruker som forgående år skal benyttes dersom man har det. Hvis du ikke har en bruker fra før, så sender du en epost til sykkel@prosjekt.org og oppgir navn, fødselsår, e-post og ønsket brukernavn. Deretter kan du nullstille passordet via innloggingssiden.

Du trenger ikke bruker hvis du ikke skal benytte forhåndspåmelding. Da møter du bare opp som normalt på rittet og får tildelt startnummer der.

Forhåndsbetaling

Gå inn i Vipps-appen og søk opp «Bedriftssykling (#135046)«. Velg «Karusell» og skriv inn navnet ditt under kundeinformasjon. For at betalingen skal bli registrert og gylding til et ritt på tirsdag, så må du ha forhåndsbetalt senest i løpet av torsdag uka før. Årsaken er at utvalget må få tilsendt liste med forhåndsbetalinger fra kretsen, og brukerprofilen må oppdateres med godkjent betaling.

 De som av ulike årsaker ikke ønsker å benytte Vipps, kan be om instruksjoner for bankoverføring ved å kontakte utvalget på sykkel@prosjekt.org.