Forhåndspåmelding

For sesongen 2024 fortsetter vi med digital påmelding.

Vi viderefører digital påmelding, men nå integrert i vårt EDB-system. Du må nå registrere deg med en brukerprofil. Hvis du har deltatt tidligere og brukt digital påmelding er du allerede registrert i systemet! Hvis du har deltatt tidligere, men ikke brukt digital påmelding kan du knytte denne brukerprofilen opp mot din rytter-id. Denne finner du ved å se i tidligere terminlister i et ritt du har deltatt i, klikk deg inn på ditt navn og du vil der finne din ID bak «Fornavn Etternavn (Fødselsår) ID: XXXX». Har du over tid byttet arbeidsgiver, kan du også endre lag selv. Dette finner du som lenken Endre på din profilside. Står ikke din nye arbeidsgiver her, så send epost til tilbakemelding@bedriftssykkel.no så fikser vi det for deg. Er du ikke tilknyttet et bedriftsidrettslag, velg laget «Eget». Om du ønsker samme brukernavn som epost-adressen, så husk å gjenta denne i feltet «Foretrukket brukernavn«

Innsjekk/utdeling av startnummer skjer som tidligere i startområdet fra 17.30 og frem til 15 minutter før første start.
Les mer om pulje-inndeling under praktisk informasjon.

Det koster kr 140,- å delta for enkeltritt, eller kr 1000,- for hele 2024-sesongen, og betales med Vipps. Vipps har fjernet butikk-funksjonen, og man må nå selv skrive inn beløpet (140,- eller 1000,-). Sesong-innbetalinger må være på plass senest torsdag uken før for at vi skal rekke å få ut liste over betalinger og registrere deg som sesong-betalende. Ønsker du å betale for hele sesongen men ikke har Vipps, så ta kontakt. Om Vipps er registrert på noen andre enn deg, så husk å markere/kommentere hvem betalingen gjelder for.

Når dette er på plass, så kan du fra søndag klokka 12.00 ( klokka 18:00 for enkelttritt ) før rittdato og frem til klokka 12 på rittdagen logge deg inn på siden for forhåndspåmelding og melde deg på rittet.

OBS: Hvis en rytter to ganger i løpet av sesongen forhåndspåmelder seg og ikke benytter startnummeret, så vil man bli utestengt fra forhåndspåmelding for de fem neste rittene. Dette er innført for å sikre at startnummer blir benyttet, og dermed ikke hindre andre interesserte i å stille i den aktuelle pulja. Det heller ikke ønskelig at startnummer blir reservert og holdt av til andre ryttere.

Brukeroppretting

For å få adgang til å logge inn og forhåndspåmelde deg, så må du ha en bruker. Samme bruker som forgående år skal benyttes dersom man har det. Bruker oppretter du selv i vårt resultatservice-system. Du bestemmer selv hva brukernavnet skal være i registreringsprosessen. Har du nettopp registrert ny bruker, og ikke får logget inn? Ditt brukernavn oppgitt i velkomst-eposten: «Bruker … har blitt opprettet for deg på…».

Forhåndsbetaling

Gå inn i Vipps-appen og søk opp «Bedriftssykling (#135046)«. Betal 140,- for enkelt-ritt og 1000,- for hele sesongen, og skriv inn navnet ditt (og gjerne rytterid) under melding.

For at sesong-betalingen skal bli registrert og gylding til et ritt på tirsdag, så må du ha forhåndsbetalt senest i løpet av torsdag uka før. Årsaken er at utvalget må få tilsendt liste med forhåndsbetalinger fra kretsen, og brukerprofilen må oppdateres med godkjent betaling.

 De som av ulike årsaker ikke kan benytte Vipps, kan kontakte utvalget på sykkel@prosjekt.org, eller få en bekjent til å betale med Vipps (marker med navn) og ordne opp dere i mellom.