Årsmøte, 14. januar 2021

Utvalget inviterer til årsmøte den 14. januar 2021 for sykkelaktiviteten i Trondheim, Midt-Norge Bedriftsidrettskrets. Denne gangen vil det avvikles som et nettarrangement. Saker som skal tas opp kan sendes til sykkel@prosjekt.org, senest mandag 11. januar.

Lenke til møtet vil publiseres på Facebooksiden og her på bedriftssykkel.no i forkant av årsmøtet. Vi kommer til å bruke Microsoft Teams, som kan lastes ned gratis her, samt til iOS og Android.

For at karusellen skal kunne avvikles og at det blir arrangert bedriftsritt, så er vi avhengige av at noen gjør jobben som trengs for å organisere det hele. Det er nå flere medlemmer i utvalget som har sittet lenge og trenger avløsning. Oppgavene til utvalget er beskrevet her, og er administrasjon av karusellen – *ikke* å arrangere rittene. Det er en overkommelig jobb som deles på 5 stykker, innebærer 2-3 fysiske møter i året, og resten går digitalt. Hvis du kan du tenke deg å gjøre en innsats i utvalget for at karusellen skal bestå også i fremtida, så ta kontakt med oss.

Link til nettmøtet på Teams:
Bli med via nettleseren: https://teams.live.com/meet/945500215139607
Bli med via Teams-appen: msteams://teams.live.com/meet/945500215139607

Ta kontakt på sykkel@prosjekt.org eller chatten på Facebooksida hvis du har problemer med å bli med eller vil ha tilsendt invitasjon til din e-post.