Da er vi snart i gang igjen

Det har vært en lang vinter og det har vært stor usikkerhet omkring oppstart. Pressekonferansen fra regjeringen på onsdag tydet på at vi i områder med lite smitte skulle tilbake til nedstengingsnivå som før påske – da f.eks. turrenn med deltakere fra en kommune ble gjennomført. Dette gav oss håp.

Etter avklaringer med Bedriftsidrettsforbundet og smittevernkontoret i Trondheim Kommune ble det fredag klart at vi kan gjennomføre ritt med deltakere bosatt i Trondheim Kommune med inntil 200 deltakere. Dette forutsatt at vi følger «godkjent» smittevernplan og at regler og anbefalinger ikke endrer seg. Bedriftsidrettskonkurranser i terrengløp, orientering og friidrett i Trondheim starter også på planlagte datoer.

Vi har mange deltakere fra omkringliggende kommuner og vi beklager at dere ikke kan delta denne gangen. For sykkelutvalget har det vært viktig å komme i gang og unngå en avlyst vårsesong som i fjor. I motsetning til andre rittarrangører, så er vi så heldige å ha lave kostnader og effektive gjennomføringsrutiner at et litt redusert opplegg ikke betyr så mye økonomisk. Vi håper at så mange trondhjemmerne som mulig (max 200) stiller opp og støtter opp om karusellen.