Egenregistrering og påmelding Vårspretten

Det vil i år som i fjor, kun være forhåndspåmelding. Se for øvrig våre smittevern-tiltak du er nødt til å følge. Tiltakene skal være etter gjeldende forskrifter og i overenstemmelse med smittevern-lege i de(n) aktuelle kommunen(e).

Da nærmer det seg åpning for påmelding til Vårspretten. Nytt av året er at både de som betaler for sesongen (1000,-) og de som betaler for enkeltritt (100,-) nå bruker samme system for forhåndspåmelding. Betaling skjer til Vipps «Bedriftssykling (#135046)«. Marker gjerne innbetalingen med navn og rytter-id. Kvittering for betaling fremvises ved utdeling av startnummer.

For å kunne forhånds-påmelde seg må man lage en bruker i vårt resultatsystem. Ved registrering sendes ut en epost med bekreftelse samt lenke til passord-resetting. Noen vil trolig få denne automatiserte eposten i Spam/Søppelpost. Hva spam-mappa heter i ditt system kan variere, men da er det i alle fall nevnt. Vi sender med avsender-adresse: tilbakemelding@bedriftssykkel.no, så kan du vurdere å få lagt denne inn som godkjente/hvitelista avsendere til senere. I velkomst-eposten står også det brukernavnet du selv kunne velge i registrerings-skjemaet. Du kan godt velge din epost-adresse som brukernavn, men dette styrer du selv.

Gå til https://resultat.bedriftssykkel.no/ Velg «Registrer bruker» om du ikke har dette fra før (ikke tilgjengelig om du allerede har logget inn). Dere som har betalt for hel sesong tidligere, har mest trolig en bruker fra før. Finn e-posten med bekreftelsen (sjekk Spam/Søppelpost) og få resatt passord og vent til kl er 18:00 når ordinær påmelding åpnes. Husker du ikke passordet ditt så trykk «Logg inn» og deretter lenke for å få utstedt nytt passord

Skal du sykle trim-klasse, velg fra startnummer bakfra 200,199,198 osv, samt opplyse om trimklasse ved ankomst. Gjeldende COVID-forskrift begrenser antall totalt til 200 (ikke inklusive vakter/arrangører), derfor denne løsningen.

Fra og med neste ritt er planen å få inn liste med sesong-betalinger slik at de får registrere seg som tidligere fra kl 12 søndag formiddag.