God stemning under Vårspretten!

Hele 77 stk trondhjemmere på sykkel deltok på gårdagens tempo fra Spongdal. Arrangementet ble trygt loset i havn av Sverre Steen og komipsene – i år som tidligere.

Smittevernreglene vi har satt opp ble etterlevd i stor grad, men selv i sterk vind er det viktig at vi holder 1 m avstand også i vrimmelen før start.

Nytt av året er uttrekkspremier og disse ble i dag tildelt Sivert Breili og Yngve Hansen. I tillegg vant Magne Trondmo og Ketil Adreassen premier i stravaclubkonkurransen. Praktisk overlevering av premier er litt på vent pga sykdom.

Vi satser på at også neste ukes Børsabergan kan gjennomføres med samme begrensninger i deltagelse. Her venter vi på tilbakemeldinger fra smittevernfunksjonen i de tre kommunene vi skal sykle gjennom.

Vi beklager manglende informasjon via epost denne gangen. Dette vil vi ta opp ved neste ritt, men vi anbefaler alle å lage seg bruker på både Facebook og Strava for å følge med alt det som skjer der i tillegg. Man trenger jo ikke å bruke appene til noe annet enn å følge oss.