Børsatempo’n avlyst – møtes på Strava?

Vi har både Vegvesenet og Helsedirektoratet i ryggen, men vi velger å ikke utfordre de uklarheter som blir påpekt i noen berørte kommuner.

Stravaplattformen er kjent for de fleste og kan brukes i rittsammenheng. Dette krever imidlertid både tillatelser og vakter. Vi legger derfor som et alternativ opp til at interesserte kan sykle segmentet en gang i løpet av 22 timer den 4. mai. «Resultatene» kan de som vil ta ut selv fra Strava, men vi vil trekke ut og premiere en tilfeldig deltaker i samarbeid med Brattørkaia Sykkel. Som i alle sammenhenger for mosjonister gjelder trafikkreglene fullt ut. Vær bevisst på egen og andres sikkerhet også her.

Mer informasjon om både dette tiltaket og annet «sosialt» får du best informasjon om via vår side på Facebook. For å «være med» på Strava må du legge deg til i Stravaclub’en vårres: Bedriftssykling i Trondheim.

Fremover er det usikkerhet omkring gjennomføring av kommende ritt i kommunene utenfor Trondheim. Alt tyder på at rittene i Trondheim går som planlagt – men kun bosatte i Trondheim Kommune.