Laugen rundt avlyses

Vi har dessverre ikke fått bekreftet positiv tilbakemelding for å kunne avholde Laugen rundt som planlagt.

Strava-plattformen er kjent for de fleste, og vi legger som forrige gang opp et alternativ at interesserte kan sykle segmentet en gang i løpet av 22 timer den 11. mai. «Resultatene» kan de som vil ta ut selv fra Strava, men vi vil trekke ut og premiere en tilfeldig deltaker i samarbeid med Brattørkaia Sykkel. Som i alle sammenhenger for mosjonister gjelder trafikkreglene fullt ut. Vær bevisst på egen og andres sikkerhet også her. Ikke temposykkel eller tempobøyler, sykle ruten solo.

Mer informasjon om både dette tiltaket og annet «sosialt» får du best informasjon om via vår side på Facebook. For å «være med» på Strava må du legge deg til i Stravaclub’en vårres: Bedriftssykling i Trondheim.

Vi minner også om vårt tilbud på Trimpoeng-appen. Søndagens klassiker-løype Byneset-Klæbu passerer ikke mindre enn 3 trimposter om du holder deg i løypa, 4 om du inkluderer avstikkeren innom Øvre Leirfoss.