Bedriftssykling – nå også på Trimpoeng

Trimpoeng er en App mange foreninger, lag og klubber har knyttet seg til.
Bedriftssykling 2021 er en Trimpoeng-konkurranse i regi av Sykkelutvalget ved Bedriftsidrettkretsen, Midt-Norge.

Turmålene vi har lagt inn er i tilknytning til, eller i nærheten av traséer vi normalt bruker til våre ritt i sykkelkarusellen, og mere til, fordi vi synes du fortjener å få oppleve det samme som vi gjør fra sykkelsetet. Akkurat nå ligger det 12 turmål, men planen er å utvide med flere gjennom sesongen. Du kan sjekke inn på turmålene helt frem til og med 31.august.

Les mer på http://www.trimpoeng.no/i/bedriftssykling21/
Oversiktkart turmål

Se over sykkelen, smør kjede, ta med pumpe, dekkspak og slange, og noe å drikke og spise på, en mellombar eller en banan f.eks. En tur på 1t klarer de fleste uten å spise, men varer turen 1.5t eller mer trenger vi alle litt ekstra næring. 

En liten gulrot fra oss: fremvisning av påmelding i denne konkurransen gir deg mulighet til å delta på ett av rittene i 2021-sesongen uten ekstra kostnad.