Bedriftssykkelsesongen 2022 er snart igang.

Tirsdag 26. april starter bedriftssykkelsesongen på tradisjonelt vis med Vårspretten, 10km tempo. Se terminliste for detaljer. Det er 14 ritt på årets kalender. Det er mye kjent på årets terminliste, men og noe nytt. Det blir ingen ritt langs gamleveien til Orkanger på grunn av de varslede arbeidene på tunnelene.

Påmelding: Vi viderefører fjorårets løsning med digital påmelding for alle. Pris per ritt er 100,-. For de som vil betale for hele sesongen er prisen 1000,- Se «Praktisk informasjon» for mere info. ( De som betalte for 2021 sesongen skal ha fått en egen e-post om mulighet for å betale 2022 sesongen til redusert pris. ) For å bli registrert som sesongbetalende før første ritt må 1000,- være betalt til Vipps «Bedriftssykling (#135046)» innen torsdag 21. april for at vi skal få registrert det i systemet.