Strade Trongfossen 3.5.

Årets første puljeritt, Strade Trongfossen, har start og mål på Tanem. Løypa går sørover mot Brøttem, med en svipptur bort til Bollandsmoen fra Hyttfossen. På Brøttem snur vi ved busslomme før det er strake veien tilbake til Tanem. Trongfossen passeres to ganger på runden, derav navnet.

Påmelding åpner som tidligere søndag kl 12 for sesongbetalende og fra kl 18 for øvrige. Siste frist for påmelding er tirsdag formiddag kl 12. Betaling kr 100 på Vipps for de som ikke har betalt for hele sesongen.

På både dette og andre puljeritt har vi et tilbud til de som er usikre på formen eller som ikke ønsker å sykle så langt/hardt. Dette passer også for de som er med for første gang. Pulje 0 starter først, kl 18.25 og sykler på tirsdag rett til vending på Brøttem (20 km totalt) og en egen «puljemajor» vil sørge for at alle greier å henge med. Målgang vil bli rett før vinner i pulje 1? Vanlig påmelding.