Langrunden 10.5

Årets andre puljeritt, Langrunden, er også det lengste i karusellen. Fra starten ved rundkjøringa på Gimse går ferden mot Hølonda. På Korsvegen tar vi mot høyre og sykler Jåraveien til Gåsbakken, via Langåsvatnet og tilbake til Korsvegen. Fra Korsvegen tilbake til Gimse langs samme trase som i vei.

Påmelding åpner som tidligere søndag kl 12 for sesongbetalende og fra kl 18 for øvrige. Siste frist for påmelding er tirsdag formiddag kl 12. Betaling kr 100 på Vipps #135046 for de som ikke har betalt for hele sesongen.

På både dette og andre puljeritt har vi et tilbud til de som er usikre på formen eller som ikke ønsker å sykle så langt/hardt. Dette passer også for de som er med for første gang. Pulje 0 starter først, kl 18.25 og sykler på tirsdag til Korsvegen og snur der, og en egen «puljemajor» vil sørge for at alle greier å henge med. Målgang vil bli rett før vinner i pulje 1? Vanlig påmelding.

Det er i år som alle år også en trimklasse. Her er det påmelding med startkort ved start som gjelder.