Takk for Bedriftssykkelsesongen 2022

Det er en god stund siden sesongen avsluttet med Blodslitet opp til Skistua med 33 deltagere fordelt på trim- og konkurranseklasse. 10 arrangører stilte opp for å få gjennomført rittet. I tillegg stilte Brattørkaia sykkel opp med pølse og brus på toppen til alle deltagere. Noen var stolte og noen var ikke helt fornøyd med egen prestasjon, men likevel var stemningen på topp blant både arrangører og deltagere.

Og dette var hva utvalget hadde som mål før sesongen: god stemning. Og det fikk vi selv om snøen la seg over Sjøla på vei til Tanem og fingrer og tær frøs, eller sola skinte på tur rundt Laugen. God stemning. Denne gode stemningen vil vi takke arrangører og deltagere for. Det eneste minuset er at vi gjerne hadde ønsket at enda flere hadde tatt del i den gode stemningen.

I fjor høst ble det sendt ut en spørreundersøkelse til deltagerne som utvalget prøvde å ta hensyn til. Det var mange som etterlyste litt mer sosialisering, noe vi prøvde å etterleve med blant annet kaffe og sjokolade på en del ritt. Likevel har det vært vanskelig å rekruttere nye deltagere som kommer tilbake hver uke. Stammen i Bedriftssyklingen er fortsatt «supermosjonisten» som har vært med en stund. Han (for det er generelt ikke mange kvinner med) er en veldig viktig bidragsyter både som arrangør og deltager. Denne høsten vil vi sende ut en «mini-undersøkelse» til de som har vært arrangører i 2022. Uten dem har ikke karusellen eksistert, så vi synes deres stemme bør høres.

Utvalget har begynt å tenke på neste sesong, og skal prøve å ha fokus på trasevalg med minst mulig vaktbehov. Det ble i år litt for mye «masing» på Facebook i dagene før ritt for å få vaktkabalen til å gå opp. Dette kan føre til noen endringer, og også litt gjenbruk av traseer gjennom sesongen.

Til slutt en liten påminnelse om at bedriftskarusellen er en dugnad. Det vil si at vi alle må finne oss i å stille opp som arrangør i løpet av sesongen.