Bedriftskarusellen 2023

Det nærmer seg oppstart for årets Bedriftskarusell på sykkel. Tirsdag 25. april er det vårslipp for yre syklister i Trondheimsområdet med nyvinningen Sjøsprøyten. Dette er et temporitt som går hele ytre Byneset fra Rye til Spongdal med minimal innblanding av biler og annen trafikk. Så går det slag i slag med ritt hver tirsdag gjennom hele sommeren med unntak av i ferietiden. Terminlisten finner du her: https://resultat.bedriftssykkel.no/

Som allerede røpet via https://www.facebook.com/bedriftssykling vil det bli noen nyvinninger i år. Nye traseer er innført for å få ned vaktbehovet, som i fjor var en utfordring nesten hele sesongen. Det er kun noen få arrangører som klarer å stille med nok vakter for å arrangere de mest krevende rittene. Nytt er også at tidtaking vil skje via Strava, noe som forhåpentligvis vil lette arrangørenes jobb betraktelig. Og med Strava som tidtaker vil behovet for å lese av startnummer ved målgang falle bort. Vi har derfor valgt å gi deltagere mulighet for å ha et fast startnummer de kan ta med hjem mellom rittene. Da kan ryttere i prinsippet komme direkte til start uten å stå i startnummerkø. Denne muligheten vil av praktiske grunner kun tilfalle de som betaler startkontingent for hele sesongen. Påmelding vil som tidligere år foregå via https://resultat.bedriftssykkel.no/. Ta også en titt på https://bedriftssykkel.no/praktisk-informasjon/.

Utvalget vil ønske nye og gamle ryttere velkommen til en ny sesong med leken kappestrid og håper at årets endringer vil gjøre jobben for arrangørene enklere slik at de også i fremtiden ønsker å bruke tid på karusellen.